Thåström på Conventum

Redan vid halvsju tiden ringlade kön lång in till Conventum som kvällen till ära gästades av ingen mindre än Thåström. Väl inne på kongressen så förvånades man av den otroliga blandning av människor det var att från slipsnissar till rockers och i alla åldrar, en sak är säkert och det är att Thåström dra till sig en bred skara som gillar hans musik.Konserten började på utsatt tid och förväntningarna var stora denna kväll, när Thåström klev ut på scenen så förstår man varför han är så älskad han har en helt egen stil och kör sin grej (beter sig som en man på gränsen till galen) vankar fram och tillbaka i en ryckig gång och njuter i fulla drag av att få framföra sina alster till publikens stora förtjusning.

Vanligtvis så brukar man kunna säga att ”denna låt sjöng publiken med i” men i detta fall så gällde det samtliga låtar i konserten och responsen från publiken var total. Självklart har man favoriter i mitt fall så var det Beväpna dig med vingar och Kriget med mig själv.
Man kan lätt säga utan att ta i för mycket att detta var bland det bästa som gjorts på Conventum och än en gång har Thåström bevisat att han är en gigant inom Svensk musik.
Full pott och lite till för denna kväll.