Saade på Conventum

Så var det äntligen dags för dagen som många av Örebros yngre tjejer längtat efter nämligen konsert med Eric Saade på Conventum och självklart var det slutsålt sen ett bra tag sen ca: 1700 sålda biljetter. Kön ringlade lång ner mot Conventum och fortsatte även inne på arenan där dom trogna fansen köade för att köpa konsert t-shirt affischer m.m.
Eric klev ut på scenen på utsatt tid och jublet han möttes av var bland det värsta jag har hört (saknade öronproppar). Erick vet vad den unga publiken vill ha han flörtade hej vilt och hade ett konstant leende på läpparna och det gick verkligen hem måna av tjejerna grät av lycka i främre raden.

Rent musikaliskt så är han otroligt bra och all klaffade till 100% han bjöd på en riktig danfylld show med en kanon bra ljussättning till och ljudet var även det perfekt.
Det är svårt att säga viken av hans låtar som är populärast då fansen sjöng med i samtliga låtar, ett par av låtarna var Popular, Man boy, med flera, Saade avslutade 1,5 timmar långa showen med att ta en dusch på scenen och lämnade sedan i blöt skjorta som blivit genomskinlig av vattnet till tjejernas stora förtjusning.

Det skulle känna fel att skriva annat än att detta var en felfri och väl genomarbetad konsert som verkligen gav publiken det dom hade betalat för att se nämligen Eris Saade i högform.

Author: N´Sharp