Mustasch & Europe på Conventum

Så var det dags för Örebroarna att få höra och se två av dom tyngre grupperna i musiksverige på Conventum. Först ut var Mustasch som är ett av dom bästa livebanden enligt mig, bandets frontfigur Ralf är en riktig rocker som har en riktigt bra dialog och kontakt med publiken genom hela konserten. Det enda som jag kan klaga på under denna spelning är att det är klent med folk och att det är alldeles för högt ljud. Efter ett uppehåll så var det dags för Europé att inta scenen det var ett övertänd Joe som hoppade runt på scenen som om han hade brallorna fyllda med myror, publiken bjöds på både nytt och gammalt material (en riktigt bra blandning).
Det kanske låter som om jag inte gillar bandet och deras framträdande denna kväll? Men så är inte fallet, utan jag tycker bara att Europe inte kommer upp i den nivån som man kan förvänta sig av dom kanske det beror på att lokalen bara är halvfylld eller så är det så att dom är bättre på en utomhusscen där dom kan fyra av bomber m.m.
Självklart så stiger jublet när badet bjuder på klassiker som ”Carrie” och ”Superstitious” och sist men inte minst ”The Final Countdown”
Så betyg på denna kväll blir Mustasch = med full pott och Europe = Godkänt

Author: N´Sharp