Marie Fredriksson på Conventum

Marie Fredriksson gästade Conventum i Örebro på fredagen och mina förväntningar på denna konsert var att jag skulle få höra något i stil med ”Roxette” men ack så fel jag hade. Marie var bra i låtarna som höll en lägre ton musiken var låg, men mestadel så tycker jag att hon ”tappade” rösten och vid ett flertal gånger så hördes hon inte alls utan bara musiken hördes.
Så tyvärr måste jag skriva att det var ett av dom klenaste framträdanden som jag har sett på Conventum under alla år jag har sprungit där.

Med risk att bli tjatig och kanske en smula elak så kan man kräva mer av en så pass stor artist som Mari, hon tabbade sig ett flertal ggr med att sjunga med micken alldeles för långt borta och scenshowen uteblev totalt då hon bara stod rätt upp och ner utan att framföra någon vidare utstrålning.
Men jag ska inte bara gnälla för jag gillade lite också bland annat låten Sparvöga.
Denna konsert får en svag etta.

Author: N´Sharp