Förlust för ÖSK mot IFK Göteborg

Ca: 7680 personer hade på onsdagen sökt sig till en höstkall kväll på Behrn arena för att se mötet mellan ÖSK och IFK Göteborg, matchen startade i ett rasande tempo och båda lagen körde full fart framåt. Men det var IFK som pressade då dom genom hela matchen lyckades att läsa ÖSKs kortpassningsspel som var ganska slarvigt och detta gjorde att ÖSK var steget efter och i den 22:andra minuten tog gästerna ledningen med 1-0 genom Vibe som säkert satte bollen med en bredsida.
Men hemmalaget kämpade på och detta gav till slut utdelning 28:e minuten då Moberg sätter bollen på en hörna, målet verkar som om det var en injektion för ÖSK som hade en riktigt bra period och i den 41:a minuten så lyckas Pode att trixa in bollen till 2-1.
Men lyckan varade inte länge för i den 46:e minute så lyckas IFKs Augustinsson att sätta bollen innan domaren blåser av för halvtidsvila.
Den andra halvleken börjar ungefär som den första båda lagen har chanser men IFK bryter ofta ÖSK högt på planen och 2-3 är ett faktum när IFKs Vibe återigen sätter bollen bakom Oscar i Örebros mål. Men matchen är långt ifrån över i den 67:e minuten tilldöms ÖSK en straff efter att bollen tagit på Bjärsmyrs arm.
Straffen sätts säkert i mål av Crespo och allt pekar på att matchen skall sluta oavgjort 3-3 men som sagt matchen är inte slut innan domaren blåser, i den 81:a minuten så kliver IFKs Vibe återigen fram och sätter bollen på en retur och fastställer slutresultatet 3-4.

Author: N´Sharp