Sommarscen 31 Juli

Så var det åter igen dags för det populära torsdags evenemanget ”Sommarscenen” som är på Stortorget och arrangeras av City Örebro.
Publiken bjöds denna torsdagskväll på en riktig blandning av artister och olika musikstilar först ut var bandet Leap som spelar en hårdare variant hårdrock.
Andra artist som äntrade scenen var Örebro tjejen Alissa Isakovic som spelade en betydligt lugnare musik det låg lite åt vis/pop hållet.
Tredje bandet ut var South of you från Avesta, detta band fick igång publiken riktigt bra med sin lite trallvänliga pop och fick motta mycket applåder och jubel.
Sist men inte mist var det dags för kvällens huvudnummer nämligen Johan Johansson (förflutet från bland annat KSM) att framföra sina lite djupare låtar Johan spelar en sorts modernare progg vilket verkar gå hem hos publiken som var på plats.
Om du/ni missat att ta er till Stortorget tidigare torsdagar så misströsta inte för på torsdag har ni chansen igen då den sista Sommarscenen för i år är.
Något som jag har glömt att nämna är att självklart är det gratis och barnvänligt då det finns ritbord och diverse leksaker för barnen.

Author: N´Sharp