Seger för ÖSK mot Värnamo

Så var det dags för premiär hemma i superettan för ÖSK hemma på Behrn arena och motståndare denna kalla Aprilkväll var Värnamo. Det var en första halvlek som inte bjöd på något vidare skönspel av något av lagen utan det böljade fram och tillbaka med några halvchanser åt båda hållen.
Men i andra så tog ÖSK över spelet och var det bättre laget på planen och ca: 20 minuter in i halvleken så kunde Örebros (AIKs) spelare Crespo nicka in 1-0 bakom Värnamos målvakt.

ÖSK behöll trycket efter målet och i den 80:e minuten så kunde ÖSK öka på ledningen till 2-0 genom en väl placerad straff som Mohammed Saeied sköt. Resultatet 2-0 stod sig matchen ut och det var ca:4100 glada åskådare som lämnade arenan denna kväll.