Sean Kingen Banan på Conventum

Det var slutsålt när Sean Kingen Banan kom till Conventum 3000 sålda biljetter och riktigt uppstyrt av Conventum, som delat upp arenan i olika sektioner så att alla kidzen skulle kunna se sin idol. En sektion var för sittande och en var för bara barn och den sista för vuxna och barn, detta var riktigt smart uttänkt och fungerade perfekt.

Och nu till själva showen som verkligen var en show Shan bjöd verkligen på allt konfetti, dans, vattensprutor samt en riktigt bra och underhållande timme som framträdandet varade.
Det som gjorde mig förvånad och glatt överaskad var att Sean hade flera budskap som han förmedlade till den unga publiken nämligen att alla duger som dom är och alla har något eller några fel men fokusera på vad som är bra i stället, och han poängterade att alla är sina egna kungar/prinsessor och att det var okej att både vara och se annorlunda ut.
Jag hade verkligen satt en ”pajas” stämpel på Sean men kan berätta att den är som bortblåst efter denna konsert.

Han bjöd på låtar som Sean den förste banan, Copacabanana, Skaka rumpa, Händer i luft med flera och all denna musik var hopbakad med ett mellansnack som lockade till många skratt och mammorna och papporna fick sig en och annan känga av kingen.

Efter spelningen så var det dags för att få autografer av Kingen och kön ringlade lång men det var inget som stressade Sean som tog sig tig att skriva, snacka och high fiva alla glada barn
.
En sammanfattning av denna konsert blir kanon bra arrangemang och en underhållning på högsta nivå med ett bra och starkt budskap. Det blir en 5:a av 5 möjliga poäng.

Author: N´Sharp