ÖSK avslutade med en storseger

Dagen var kommen för den sista matchen i 2014 års Allsvenska och ÖSK mötte Häcken, det var en match som inte betydde något särskilt för Örebro när det gällde placering.
Matchen inleddes starkt av gästerna som pressade hemmalaget dom första 20 minuterna men utan att få någon utdelning.

ÖSK ryckte dock upp sig och framförallt Alhassan ”Crespo” Kamara som gjorde en hattrick inom loppet av åtta minuter, sen trummade Sportklubben på och den ena chansen avlöste den andra. Matchen slutade med en 5-2 seger och spelarna fick rungande applåder av publiken(4 971st) under matchens sista minuter.

Efter matchen var det dags att avtacka ÖSK’s spelare nr:4 Magnus Wikström som lägger fotbollsskorna på hylla efter denna match, Wikström avtackades av ÖSK’s ledning och tog sedan ett ärovarv runt arenan för att slutligen bli avtackad av två representanter av supporterklubben.

Author: N´Sharp