Örebro körde över Luleå

Så var det åter igen dags för match i Behrn arena igen och dagens motståndare var Luleå, med tanke på hur Örebro spelade förra matchen var det inte konstigt att man hade en oroskänsla i kroppen om hur utgången kanske skulle bli denna match.Men det visade sig att det okontrollerade loja spelet som var mot Brynäs var helt bort blåst och Örebro spelade med en stark självkänsla och ett riktigt hårt men schysst närspel, och det var inte konstigt att Örebro tog ledningen med 1-0 av Daniel Viksten på straff.

Efter ett par minuter så satte Tim Wallace pucken bakom Luleås målvakt och det kändes verkligen att Örebro hade vittring på tre poäng, Örebro fortsatte pressen och i den 12: minuten i andra perioden så sätter Örebros Martin Johansson pucken till en 3-0 ledning och detta resultat står sig matchen ut.

Men var detta ett rättvist resultat ? nej det tycker jag nog inte då Örebro borde ha vunnit med flera mål då det bjöds på både ribbträffar och stolpskott.
Värt att notera var att Pelle Mårds och Peter Popåvic samt ett par talangscouter från NHL klubbar var på plats för att spionera lite på spelare.

Author: N´Sharp