O’helga natt 2014

om vanligt så lockade även årets julkonsert O’helga natt ett stort antal åskådare till centrala Örebro på söndagseftermiddagen uppskattningsvis var det ungefär 30 000 personer på plats på Drottninggatan och Stortorget mitt i centrala Örebro.

Detta var den fjortonde upplagan och det bjöds på artister så som Carola, Peter Jöback, Åsa Fång och Sean Banan och det hela leddes av tv-profilen Gry Forssell. Publiken bjöds på ett framträdande av lokalartisten från Örebro, Malin Stoetzer som röstats fram utav lyssnarna på lokalradion P4 Örebro.

Denna upplaga var lika trevlig som tidigare år ett bra stall med artister som håller hög klass och har en hög kändisfaktor, även Gry skötte presentationen på ett galant sätt, men det kändes att det var något som saknades i år då det aldrig riktigt kom igång.

Efter ett tag så kom jag på vad det var som saknades och det var Peter Flack som verkligen fått hela arrangemanget inramat med sin humor och närvaro tidigare år. Detta år var det lite mera av ett tv-program, vilket det egentligen är också.

Men i det hela så kan man bara sammanfatta det hela med att Örebroarna återigen bjudits på en musikalisk höjdpunkt även i år och ett stort tack till alla som gör detta gratis arrangemang möjligt för oss alla att få ta del utav.

Author: N´Sharp