Motörhead 2011 örebro

Kan det bli mera drag än så här knappast är svaret bland dom 3500 personer som sökts sig till Conventum i Örebro på måndagen för att se och höra legenderna Motörhead med frontfiguren Ian ”Lemmy” Kilmister i spetsen. Bandet vet vad hårdrockspubliken vill ha nämligen högt ljud gamla klassiker och ett riktigt bra planröj och detta bjöds man verkligen på i denna konsert, ljudet var stundtals alldeles för högt så det inte riktigt gick att särskilja på instrumenten och Lemmys hesa röst. 
Spelningen som var en del turnén av skivan ”The Wörld is yours” som släpptes för ca ett år sen, men det betyder inte att det var låtar från den plattan som spelades utan låtvalet var mestadels äldre klassiker som rullat på många av fansens vinylspelare sen tidigt 70-tal till publikens stora förtjusning, endast två låtar från den nya skivan spelades på den 18 låtar långa konserten.

Sammanfattning kan man vara mer än lyrisk när man har fått se dessa legendarer Ian ”Lemmy” Kilmister – bas, sång, Phil Campbellgitarr och sist men inte minst Mikkey Deetrummor.
Trots att ljudet var alldeles för högt stundtals är detta egentligen bara ett bevis på hur äkta Lemmy är som genom åren alltid har sagt – we are the fucking loudest rock band in the world.


(c) pressbilden.se

Author: N´Sharp