Julgalan 2013

Så var det äntligen dag för den ”riktiga” julgalan på Conventum i Örebro och som vanligt så var det fullsatt till sista plats och ett riktigt drag. Årets upplaga bestod av flera folkkära artister Elisa, Louise Hoffsten, Markoolio, Velvet, Tone Damli, Robin Stjernberg, E-Type, DJ Nicke Borg samt Rydell & Quick.
Lite elaka tungor säger att det inte är en jul gala på grund av att det spelas för lite julmusik !! men jag tycker att det kompenseras med julpyntning, julmat och massor av skumtomtar.

Det är få tillställningar som har så blandade åldrar som alla röjer till artisterna, kvällen börjar lite stelt vid dom långa raderna av bord.
Men efter att maten har intagits och även en hel del dryck så släpper besökarna loss och söker sig till scenen och vissa dansar på borden(samma varje år) och kvällen avslutas med en efterfest som bandet Rydell & Quick står för.

Det var en skön blandning i år på artisterna som kompletterade varandra bra Markoolio & E-Type var dom som röjde och lockade upp publiken på scenen medans Velvet, Tone Damli, Robin Stjernberg samt Elisa stod för det poppigare inslagen och Louise Hoffsten var den lugna i sällskapet.

Efterfesten sköttes galant som vanligt av Sveriges bästa partyband Rydell & Quick som lirade att från kiss, Queen, eget material m.m.
Jag kan inte göra annat än buga och tacka för en kanonkväll från samtliga aktörer som är inblandade i denna show.

 

Author: N´Sharp