Håkan Hellström på Conventum

På lördagskvällen gästades Conventum i Örebro av den okrönta kungen inom svensk popp Håkan Hellström, redan utanför arenan så ringlade kön lång med förväntansfulla och glada besökare. Väl inne på plats kunde man konstatera att det var otroligt många tjejer som pressats sig fram till scenkanten och väntade på att konserten skulle börja. 
Väntan blev lite längre än den utsatta tiden ca:30 min men det verkar som om det var värt det för när Håkan med band gled in på scenen så gallskrek dessa hundratal ”damer” i främre raderna så att inte ens öronproppar skyddade.

 Själv var det första gången som jag har sett Hellström live och måste erkänna att han var hästlängder bättre live än på skiva, vilken kontakt han hade med publiken och en otrolig scennärvaro.

 Hellström levererade den ena hiten efter den andra och publiken sjöng med i stort sätt varenda låt.

 Denna kväll kommer att gå in i mitt minne som en av dom bättre musikupplevelserna som jag har varit med om och jag tror även jag talar för fler då många lämnade Conventum med ett leende på läpparna…


Foto & Text N´Sharp

Author: N´Sharp