First Aid Kit fyllde Conventum

ön ringlade lång i regnet utanför Conventum under fredagskvällen, alla hade dom ett gemensamt mål för kvällen nämligen att se och få höra syskonen Jonna och Klara Söderberg i från gruppen First Aid Kit.

Jag vet inte riktigt hur man ska beskriva denna konsert då detta inte alls är någonting som tilltalar mig, men den stora skaran av fans som var på plats verkade att gilla det, många var rent av lyriska inne i publikhavet.

Någonting som jag snabbt la märke var att det är ett brett spann på åldrarna i publiken, allt från dom yngre tonåren till passerad pensionsålder och det måste vara ett bra betyg för First Aid Kit.Jag kan sammanfatta denna kväll med att den var full av skönsång och en hängiven publik som sjöng med i låtarna, men måste jag sätta ett betyg så får det bli utifrån det som jag tolkade hur publiken såg ut under kvällen, då kan det inte bli annat en en full pott.