Bildspecial från Julgalan 2011 på Conventum

Så var det den tiden på året då julborden och julshowerna duggar tätt och först ut i Örebro på Conventum var Julgalan med artisterna Charlotte Perrelli, Brolle, Danny Saucedo, Nicke Borg, Linda Bengtzing, Jessica Andersson, Loreen, Al Pitcher, Freja och slutligen en nattshow med Rydell & Quick.
Redan vid 19-tiden ringlade köerna långa vid Conventum då det var ca:2500 personer som ville få lite försmak av julstämningen i denna snöfattiga adventshelg, inne på arenan var det dukat med ett gigantiskt julbord med alla tillbehör samt diverse stämningshöjande drycker.

Vid 21:30 var det dags för showen att dra igång och det var en julshow som inte innehöll speciellt mycket av julsånger utan mera var som en gigantisk firmafest med julmat och underhållning på högsta nivå, intrycket jag fick under att par timmar var att det var mycket nöjda gäster som fick det dom hade kommit för att se/uppleva.
Publiken bjöds på alla artisternas ”hits” samt ett fåtal jul inspirerade låtar, personligen tycker jag att det var ett bra alternativ på julshow då man blir pumpad av jul-mys så här års och gäster som pressbilden talade med sa att det var bland det bättre dom varit på, ett inslag som fick publiken att att ställa sig upp bland borden var avslutningen på showen som var ett popperi av gamla hårdrocks klassiker med låtar av Kiss, Guns´n Roses, AC/DC med flera.

 Jag kan inte annat än ge denna föreställning full pott i samtliga kategorier som ljus, underhållning, ljud samt arrangemang.

Uppdaterat: Nu även med bilder från efterfesten med Rydell & Quick som rockade skiten ur dom flesta som vanligt, frågan är om det inte är ett av Sveriges bästa liveband en otrolig kontakt med publiken och ett brett urval av låtar.


Foto: N´Sharp Pressbilden

Author: N´Sharp