Var kastar du dina sopor ?

Det är ingen vacker syn man möts av när man går ut i Vivalla, hushållssopor och möbler kastas på marken runt sopstationerna i hela området. När man kvällstid är ute med hunden så ser man hur råttor modell större river i påsarna och sprider dess innehåll på hela cykelbanan.
Det är inte lika vidrigt vintertid som det är på sommaren då det stinker i varje hörn där dessa behållare står turligt nog tar kylan död på stanken.
Jag vet att ÖBO jobbar aktivt med detta problem men det verkar som om dom inte kommer så långt, personligen kan jag störa mig på att det jobbas febrilt med att det skall sorteras i soporna vad är det för mening med det när inte folk kan kasta sina påsar i behållarna ens?

Kastar upp ett par bilder på hur det kan se ut och lägg även märke till att det är överfulla tunnor så det kanske inte är konstigt att det hamnar en och annan påse utanför.


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0