Ulf Lundell på Conventum

Självklart var det slutsålt på Conventum inför kvällens konsert med den kanske mest älskade artisten i Sverige under en lång tid nämligen Ulf Lundell.Redan innan konserten slog det mig att det är ganska så enkelt på scenen och inte en massa onödig rekvisita, och när Ulf glider in på scenen så är det samma med honom han har inte en massa tjafs för sig utan är taggad för att göra en kanon spelning.
Även publiken är riktigt taggad och reser sig upp i bänkraderna och klappar i takt samt sjunger med i låtarna. Någonting som är roligt är att Lundell lockar en grymt bred publik i alla åldrar och det blir en härlig blandning i publiken.

Vad kan man säga om Ulf för övrigt har sett honom ett par gånger men i kväll var han otroligt fräsch och i fin form, och rent musikaliskt kan man inte annat är bara njuta hur han får till en salig blandning mellan en rockig tung röst och fin sjungande ton i vissa partier.
Denna konsert får en fyra av fem möjliga poäng, och det som gjorde att jag inte tyckte att det kan bli full pott är att det var mestadels låtar från nya skivan.