Pressbilden besökte under Fredagen Törebodafestivalen som lockade ca:14.000 besökare som hade glädjen att se och höra artister som Rydell & Quick, Norlie & KKV samt Magnus Uggla med flera. Vädret pendlade mellan lite regn och spöregn men det verkade inte vara något som avskräckte besökarna på Torget i Töreboda.
Men vädergudarna var snälla och Rydell & Quick började sin spelning så slutade regnet, R&Q är ett band som älskas av många och har en enorm kontakt med publiken som fick höra allt från Metallica låtar till klassiska kiss hit´s.
Vid 20-tiden var det dags för ett band som jag aldrig hört talas om att äntra scenen Norlie & KKV men jag förstod ganska snart att jag var ganska ensam om att ej ha hört detta band då det fullkomligt vallfärdade folk mot scenen, jag blev glatt överaskad av detta band som spelade en trallvänlig hipphopp popp musik.

Klockan 21 var det dags för en av Sveriges största artister att bjuda på underhållning nämligen Magnus Uggla. Uggla gled in på scenen till tonerna av Mange Makers ” Magnge bjuder” publiken fullkomligt kokade och fick höra Uggla dra sina hits som han har levererat under alla år. Säga vad man vill men det är alltid en upplevelse att både se och höra Uggla på scenen han ger allt utan att behöva fjolla runt utan hans musik, låtar och texter är det som är underhållningen.

Troligtvis kommer pressbilden även besöka festivalen under Lördagen och bevaka Följande spelningar. Mange Makers, Roffe Wikström, Veronika Maggio samt Status Quo.