Sven Ingvars på Conventum

Så var det återigen dags för Örebroarna att få sätta sig i bänkraderna på Conventum för att få lyssna på Sven Ingvars, det var ca:800 förväntansfulla personer som tagit sig till kvällens konsert. 19:00 så var det dags och den alltid så charmiga Sven-Erik Magnusson presenterade sig och bandet, efter presentationen levererade bandet hit efter hit som dom har haft under alla 55 år som dom har varit verksamma. 
Låtarna som spelades var bland annat ”Byns enda blondin” ”Guldgrävar sången” ”Fröken fräken” ”Min gitarr” med flera, en sak är säkert och det är att det finns en stor rutin och att Sven Ingvars levererar det deras publik vill ha och så var även fallet i kväll.

Sven Erik blir inte mindre populär av att han flörtar med den kvinnliga delen av publiken i kväll gick han ner på knä och vinkade till en kvinna på främre raden och gav henne en lång kram.

Sammanfattningsvis så kan man beskriva kvällen som en lyckad och underhållande kväll och man kan förstå varför detta band har hållit i 55år.


Foto & Tex: N´Sharp


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0