Svar från Enellys Burger Bar

Jag vill börja med att tacka för att du tagit dig tid och kommentera vår restaurang, även om det just denna gång inte råkar vara i positiv bemärkelse.

Jag som ägare jobbar nu i uppstarts fasen stenhårt med precis just dessa ämnen som du tar upp och gör allt jag kan för att undvika situationer som den du råkade ut för.

Jag kan givetvis inte göra annat än att beklaga det som inträffat – min strävan är att vi skall vara i absolut framkant när det gäller både mat, kundbemötande och upplevelsen på vår restaurang – så jag är verkligen tacksam för den feedback vi nu får så vi kan bättra oss!

Jag skulle vara mycket glad om jag får möjligheten att kanske kunna ändra din inställning till oss genom att bjuda dig till oss vid ett senare tillfälle, på lunch eller när det passar dig?

Vidare så vore jag även mycket tacksam om jag kunde få posta någon form av kommentar till det inlägg du gjort på er site, om det går?

Vi har nu – och kommer ha – alla tentakler ute för att på så sätt kunna ta till oss all form av feedback så vi inte missar någon kund som inte fått den upplevelse som vi önskat så därför ville jag gärna skriva något hos dig som visar just det, men förstår om du inte tillåter det.

Du skall hursomhelst veta att du är varmt välkommen tillbaka och jag bjuder som sagt väldigt gärna på mat så att vi får möjligheten att kanske ändra din upplevelse av oss på Enellys Burger Bar.

Mvh/ Adam Dagdelen

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Tidigare artikel

Det har väll inte undgått någon att det har öppnat en ny hamburgerbar på Aspholmen Enellys Burger Bar.
Jag och en kompis gjorde ett besök på stället och tänkte att detta skulle kunna vara nått bra men ack så fel vi hade den ena negativa saken avlöste den andra.
Först så var bemötandet i kassan när man skulle beställa inget vidare -Tjenare sa personen och frågade vad jag ville ha, jag svarade att jag ville ha en dagens meny och fick genast svaret att det gick inte dagens serverades bara fram till 14:30 (klockan var 14:20) efter att vi rättat tjejen i kassan fick vi burgaren och tillbehören till en ganska dyr kostnad 71sek.

Vi gick och skulle fylla på dricka och fylla på ketchup till pommesen, tittade runt lite och hittade tillslut en kladdig flaska men ketchup (dom borde lära av dom andra kedjorna hur dom har sin ketchup) väl vid bordet så började jag att mumsa på mina pommes och dom var krispiga utanpå men mjöliga i mitten (äckligt) drickan en Fanta var nog den genomskinligaste och smaklösaste jag har druckit (bläää).

Efter en liten stund hörde vi ett skrik och kollade åt det hållet och då visade det sig att det var personalen som jagade varandra och skrattade och skrek bland annat slå mig inte (matställe inte en lekplats).
En sammanfattning är att stället var lite skabbigt och ganska så dyrt och ingen vidare service alls och dessutom ganska taskiga öppettider. Jag har svårt att se att detta ställe kommer att fungera i längden och att dom flesta kommer att göra som jag testa stället en gång och aldrig mer …

Ett plus är att det var stort och många lediga platser och gått om parkeringsplatser.

ne