Succén Raw del 2

Så var det äntligen dags igen för Raw-gänget att inta scenen för andra gången på Örebro konserthus. Som vanligt var det stora namn som förgyllde publiken denna höstliga onsdagskväll, först fick sig publiken en uppvärmning av Mårten Andersson som lockade till mycket skratt genom att skämta om allt från spelmissbruk till att ha blivit pålurad en lägenhet som skall ha varit Cornelis Vreeswijks sista i livet m.m.
Sen var det dags för Anders ”Ankan” Johansson att äntra scenen bara uppsynen av denna man få dom flesta att börja skratta och när han sedan drar igång att snacka om plumfisken som är en fisk som inte kan simma på sin breda Östgötska så kan man inte annat än skratta ett annat roligt inslag var även Ankans ”lapp system” som han hade under sitt uppträdande.

Ut som tredje ståuppare var Ava Vidal från England som hade en ganska så smal repertoar skämtade mycket om relationer mellan hennes barn och henne samt olika rasistiska dilemman som ”färgade ”människor kan hamna i,  jag vet inte om det var så att jag inte riktigt var rättvis i min bedömning av Ava då jag väntade på nästa uppträdande som inte var någon mindre än Sveriges i särklass roligaste enligt mig Soran Ismail.

Soran som gled in på scenen på sitt lugna nästan blyga sätt och levererade en vansinnigt rolig akt som hade huvudspåret Män i grupp och deras beteenden det var allt från att det var orättvist att vara omskuren i skolan då dessa inte kunde vara delaktiga i ”kissbomben” efter gymnastiken och andra ”grabbiga saker som Ru…a bulle.
Att göra det klassiska bögtestet som nog alla männen i publiken kände igen sig i Soran avslutade denna kväll kungligt och var nog den som lockade till mest skratt.

En kort sammanfattning av Raw nr:2 kan inte bli annat än förra gången som var en riktig höjdarkväll, så jag har sagt en gång innan och säger det igen om du vill ha riktigt kul för en billig penning se till att besöka Raw på konserthuset sista onsdagen varje månad.