Seger för Örebro mot Oskarshamn

Det var ett pressat Örebro som tog emot Oskarshamn hemma på Behrn arena poäng i denna match var ett måste för att hålla en någon sånär placering i tabellen. Och det var verkligen ett taggat Örebro som kom ut på isen med sitt nyförverv från NHL  Mason Raymond laget pressade på under hela första perioden och avlossade 15 skott mot Oskarshamns mål men endast ett av skotten gick in i mål och detta avlossades av just  Mason Raymond i den 10:e minuten vilket även det ända målet i perioden.

I andra perioden så böljade spelet fram och tillbaka och båda lagen spelade en riktigt hård och bra hockey och även denna period lyckades Örebro få in en puck i kassen och denna gång var det Örebros Kalle Olsson som var skytten.
I tredje perioden så kändes det som att Oskarshamn kom in mer och mer i matchen och detta resulterade i ett mål och det var reducerat till 2-1 av en puck som smög sig i mellan stolpen och målvakten på något konstigt sätt.

Oskarshamn fortsatte att trycka på och i slutet på tredje så satte dom 2-2 pucken och förlängning var ett faktum, inget av lagen lyckades göra mål i förlängningen trots bra chanser och denna match skulle bli avgjord via straffar.

Isen spolades om och straffläggningen kunde börja och denna drabbning vanns av Örebro som fick ta med sig poängen.

Skott 46-19 (15-2, 15-9, 10-7, 5-1, 1-0)
Publik: 2568