Röjarafton på Virus

Först ut på scen var Örebrobandet Dead Reprise det var ganska så folktomt men bandet gav ändå allt och bjöd på en bra spelning men det var en sak som förvånade mig med detta band nämligen avsaknaden av basisst vilket gjorde att det saknades en grund i musiken.
Vid 22:30 började det strömma till mera folk till Virus och Stockholms bandet Pray For Locust rev loss på nedre plan, Pray For Locust är ett band som går fram som en stenkross och ger allt på scen och det gör även deras publik.
Det tog inte lång stund innan det luktade gammal innebandy match i lokalen och både bandet och publiken var genom svettiga av allt röjande, måste säga att jag blev djupt imponerad av hur tajt bandet var och deras energi på scen var nått utöver det vanliga kanon spelning.

Straxt efter 23 klev Bollnäs bandet Gormathon upp på scenen och detta band hade jag fått höra talas om lite innan spelningen att deras sångare skulle ha en grym röst, jag intog min position framför scenen och upp klev bandet och startade,  jag kan bara hålla med om att det var som ryktena sa vilken röst en blandning mellan sångaren i Halloween och tidiga Morbidangel.

Detta var kvällen garanterat bästa band tycker jag, hårt brutalt med en slinga av mjukare i mellanpartierna. Jag blev helt torsk på detta band och kan fan inte skriva annat än klart bästa spelningen denna kväll.

Runt midnatt så var det riktigt mycket folk på Virus som kommit för att lyssna på kvällens huvudband The Haunted som spelade en trappa upp.

The Haunted är ett band som har rutin och är jävligt bra och kör efter metallens alla gamla regler nämligen plan röj och det märktes att det var detta publiken ville ha som gav allt på golvet intill scenen.
Kort och gott en kanon kväll på Virus som åter igen har lyckats att samla ihop en mix av band som kompletterar varandra för att göra en helkväll för alla rockers.

ps: Måste bara säga att om du/ni inte har hört Gormathon gör ett besök på deras hemsida lyssna och beställ www.gormathon.com


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0