RAW premiär i Örebro

Äntligen drog portarna upp till konserthuset i Örebro där det var premiär för RAW som är en samling av eliten då det gäller standupkomiker. På självaste premiären var det självklart utsålt närmare 600 personer som fick skratta sig genom den ca:2,5 timmar långa showen. Först ut var Messiah Hallberg som körde sin alldeles egna Messiah stil lite små dryg Stockholmare med ett alldeles eget perspektiv på livet och på scenen, många av skämten rörde området Vivalla i Örebro.

Efter Messiah så var det dags för Ian Stone från England som skämtade bland annat om sin judiska bakgrund, religion överlag och även en hel del om sex.

Efter an kortare paus so var det dag för en överraskning och det var en komiker från Irland vars namn jag tyvärr glömt han inledde med en rasande fart och skämtade om livet, självmordsbombare, påven m.m.
Och efter det uppträdandet var det dags för kvällens huvudperson Magnus Betnér
Som på vanligt vis intog scenen med en attityd och levererade skämt allt från analsex, Brevik, haschrökande och jordbävningar.
(Ett stort plus till Betnér som såg till att få en ur publiken som satt och ropade hela tiden utslängd)

Sist men inte minst så måste jag nämna Mårten Andersson som presenterade artisterna och sköte snacket mellan numren som lockade till minst lika många skratt som ”hans” komiker gjorde.

Jag kan gå i god för att så gott som alla i publiken hade en kanonkväll på konserthuset och gladligen återvänder då detta kommer att vara ett evenemang som återkommer sista onsdagen varje månad.
Ett stort tack för en kanonkväll till hela RAW gänget