ÖSK tappade tre viktiga poäng igen

Det var två bleka lag som klev ut på planen på Behrn arena i dag, det var inget av lagen som hade någon nämnvärd kontroll på bollen som for som en flipperkula över planen. Men närmast ett ledningsmål var dock Ösk 15 min in i matchen då häckens målvakt boxade ut en retur till en Ösk´are som missade ett öppet mål och efter denna chans kändes det som om Häcken tog mer och mer kontroll över matchen.
Efter halvtidsvilan så såg det ut som om Häcken var det piggare laget på planen och ca:55 min in i matchen så fick motståndarna utdelning och satte 1-0 och detta fick nog luften att gå ur ÖSK som såg riktigt uppgivna ut, Häcken tog vara på det och bara minuten senare så kunde dom även sätta mål nr 2 bakom ÖSK´s målvakt.

Efter 0-2 målet så ryckte ÖSK upp sig och spelade stundtals en bra anfallsfotboll igen och Astvald lyckades att få in bollen och putsa siffrorna till 1-2, efter detta mål så var det ett helt annat ÖSK som anföll och spelade riktigt bra fotboll och var nära utdelning ett par gånger.
Men tyvärr så stod sig resultatet 1-2 och förlusten var/är ett faktum och återigen så tappar ÖSK tre viktiga poäng och behåller därmed jumboplatsen i årets Allsvenska.


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0