ÖSK räddade poäng på övertid

Så var det dags för ett riktigt bottenmöte i Allsvenska nere på Berhn Arena, ÖSK motståndare var Sudsvall i kväll. ÖSK öppnade matchen i ett riktigt högt tempo och lyckades trixa in bollen i mål rean efter fyra minuter och det såg ut att kunna bli en fotbollsfest för dom 3000 betaland åskådarna.
Men efter målet så avtog allt spel och båda lagen spelade som två knattelag och spred bollar kors och tvärs över hela planen.
Efter 10 minuter så lyckas dock Sundsvall att kontra och lobba in en boll bakom ÖSK´s målvakt som var långt ute från sin målbur som han skall vakta (målvakttavla) och Sundsvall kunde även sparka in ett ledningsmål i den 42:andra minuten och det resultatet stod sig halvleken ut.

Andra halvlek var bedrövlig och efter 30 minuter så började folket på läktaren att gå hemåt då det inte bjöds på någon fotboll av något av lagen, man kan verkligen förstå varför dessa lag ligget där dom ligger i tabellen i år.

När 4:e domaren visade upp skylten att det var 3 minuters tillägg så var det som om något tände ÖSK och hela laget skapade ett tryck framför Sundsvalls mål och på övertid så kan Holmberg dundra på ett direktskott på en nickpass från Wowoah som är otagbar för målvakten och det är ett faktum att den Allsvenska drömmen kan leva vidare för ÖSK med denna poäng.


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0