ÖSK – Landskrona (live)

Lagen kommer in på planen och Landskrona har äckligt rosa matchställ, Båda lagen verkar ha centrerat spelet på mittplan i inledningen av matchen. ÖSK tar ledningen i den 10:e minuten genom en straff slagen i vänstra hörnet av ÖSKs spelare nr 16.
ÖSK behåller trycket efter målet och skapar en del bra chanser. 15 minuten en hörna från vänster som nickas precis utanför Landskronas mål.
Första varningen till faller Landskronas spelare Tim P i den 16:e minuten.
Efter ca 20 spelade min känns det som om det är ÖSK som vill mest denna match, ÖSK skapar en del chanser som rinner precis utanför Landskronas mål hoppas ÖSK orkar hålla detta tempo matchen ut vilket brukar vara ett problem.
ÖSK kämpar på och vinner tillbaka bollen hela tiden och skapar därmed en hel del anfall. Måste säga att Kubanerna sjunger på riktigt bra och har hållit sången levande i 30 minuter nu.
ÖSK skapar åter igen en riktigt bra målchans som i Landskrona räddar med nöd och näppe. Återigen en riktigt bra målchans för ÖSK som verkligen är ett anfallande lag denna afton, men som många gånger innan så vill inte bollen in i mål trots alla chanser.
(36:e min)
Åter en hörna efter att Landskrona rensat undan en nick från Kalle H, dåligt slagen hörna helt ofarligt. Spelet vänder och nu är det en hörna för Landskrona som ÖSK lätt rensar undan av ÖSK.
Fjärde domaren aviserar att det återstår minst en minut kvar av den första halvleken ÖSK tar vila med en ledning 1-0 genom straff.

Andra halvlek är i gång nu och ÖSK inleder med ett anfall som är riktigt nära ett mål.
49:17 ÖSKs Kalle Holmberg dundrar in bollen till 2-0 och värmen stiger på Behrn Aren denna kalla höstkväll, det skall nog mycket till för att ÖSK skall tappa denna ledning just nu.
Jag tycker jag att Landskronas spelare agerar statister och jagar mestadels boll utan resultat.
Kalle H är åter igen i hetluften och levererar ett skott på mål, Kalle verkar ha hittat en formtopp i slutet på denna serie och är riktigt på hugget. 56:40 Ösk gör en fin genomlöpning på vänsterkanten men blir kapad av Landskronas Linus Malmqvist som tilldelas matchens andra varning.
Landskrona gör några tappar försök till anfall men stoppas ganska lätt av ÖSKs baklinje som sätter bollen i spel snabbt till ett anfall.
Landskrona bryter sig genom och skjuter ett skott som Örebros målvakt lätt kan rädda.
62:andra minuten så är det åter igen mål för ÖSK genom 16 Hasani och det är en hemmaledning med 3-0.

70:e minuten spelet är lite avslaget och det kan vara så att ÖSK lägger sig lite på att försvara sin ledning vilket kan vara ganska farligt.

i den 71 minuten blåses matchen av på grund av att två av ÖSKs spelare ligger utslagna på mittplan vet inte riktigt vad som inträffade, men efter att sjukvårdare tagit sig in på planen är båda på benen igen och matchen drar igång igen.
Landskrona genomför sitt tredje och sista byte i den 74:e minuten och även ÖSK gör ett byte och plockar ut Kalle H som gjort en riktigt bra insatts i den svart/vita tröjan i kväll.

Kvällen publiksiffra 3924
i den 78 minuten byter ÖSK in Mohammed Saied
(82:a minuten) Som sagt inget vidare spel från något av lagen just nu utan bollen är mestadels på mittplan och passningarna verkar gå fel från båda lagen.
ÖSK genomför sitt sista byte och P Samuelsson kommer in.
Landskrona spelare gör en riktig filmning på egen planhalva och påstår sig ha blivit skallad av en ÖSKspelare  vilket domaren inte köpte utan tog sig ett snack med spelaren som möttes av burop från publiken.

Det vore fan om ÖSK inte skulle behålla ledningen nu då det återstår två minuter av ordinarie matchtid, publiken applåderar  fram ÖSK.
4:e domaren visar att det är 4:a minuters tilläg  på matchen.
ÖSK hinner att skapa en riktig chans i den 92:a minuten och bollen stryker över Landskronas ribba.

Matchen är slut och ÖSK tar tre viktiga poäng i kväll.