Ösk behåller sista platsen i Allsvenskan

Med risk för att bli tjatig så inleder jag med orden det är en tung uppförsbacke just nu för ÖSK … Men det är snarare en bergsbestigning av Mount Everest som stämmer in på Sportklubbens chanser att hålla sig kvar i Allsvenskan.
Dagens motståndare i höstrusket var Norrköping som jagar en plats för Europaspel och därför var dagens poäng otroligt viktiga för dom, men det var ingen skönspelande fotboll från något av lagen som centrerade sig på mittplanen och sparkade höga bollar utan eftertanke och detta varade under hela första halvlek som var utan målchanser helt. I andra halvlek så klev Örebro ut och spelade stundtals bra fotboll men hade inte turen med sig utan fick i stället en kalldusch då Norrköpins Tkalcic drar på ett skott mot ÖSK´s målvakt som duckar (bollrädd?) och faktum är att bortalaget tar ledningen i den 62:a minuten och detta resultat håller sig matchen ut och ÖSK behåller sin sistaplats i årets Allvenska.

(Värt att notera är även att det kan finna en förklaring till varför det gick som det gick i matchen är att i samband med målet så fick Örebros spelare Grahn problem med sitt hårband, Grahn fick dock ett nytt snabbt men tyvärr föll det inte honom i smaken utan han kastade av sig det och matrialaren fick bege sig in i omklädningsrummet efter ett nytt.)


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0