Så var det återigen dags för en av Örebros kanske populäraste mässa nämligen Örebro Öl & Whiskyfestival, det är för 5:e året i rad som denna mässa hålls i Örebro och under första dagen så hade den dragit till sig närmare 3000 besökare. Det är ganska så förstående varför denna mässa är så populär då det är ett brett utbud av aktörer allt från dom stora bryggerierna till det lilla lokala bryggeriet.
Nytt för i år är att ”mässgångarna” är bredare och det stockar sig inte utan man kunde lätt vandra mellan de olika utställarna.
Själv så tyckte jag att en av höjdpunkterna på mässan var en Whiskey som heter Fireball som var smaksatt med kanel vanligtvis så gillar jag varken Whiskey eller kanel men denna kombination var grym (nr 332 på systemet) jag provade även en öl från England som hette Stone’s Ginger Joe (nr 88018 på systemet) denna öl var av den mörkare modellen och var en väldigt torr öl med lite smak som påminde om en blandning mellan Gunness & Gammelbrygd som såldes på 80&90-talet.

Om ni nu sitter hemma och svär över att ni har missat denna mässa så ta det lugnt det är även öppet i morgon lördag, så passa på att ta en sväng till Conventum och reta smaklökarna.

Mera information om mässan klicka här