Det har väll inte undgått någon att det har öppnat en ny hamburgerbar på Aspholmen Enellys Burger Bar.
Jag och en kompis gjorde ett besök på stället och tänkte att detta skulle kunna vara nått bra men ack så fel vi hade den ena negativa saken avlöste den andra.
Först så var bemötandet i kassan när man skulle beställa inget vidare -Tjenare sa personen och frågade vad jag ville ha, jag svarade att jag ville ha en dagens meny och fick genast svaret att det gick inte dagens serverades bara fram till 14:30 (klockan var 14:20) efter att vi rättat tjejen i kassan fick vi burgaren och tillbehören till en ganska dyr kostnad 71sek.

Vi gick och skulle fylla på dricka och fylla på ketchup till pommesen, tittade runt lite och hittade tillslut en kladdig flaska men ketchup (dom borde lära av dom andra kedjorna hur dom har sin ketchup) väl vid bordet så började jag att mumsa på mina pommes och dom var krispiga utanpå men mjöliga i mitten (äckligt) drickan en Fanta var nog den genomskinligaste och smaklösaste jag har druckit (bläää).

Efter en liten stund hörde vi ett skrik och kollade åt det hållet och då visade det sig att det var personalen som jagade varandra och skrattade och skrek bland annat slå mig inte (matställe inte en lekplats).
En sammanfattning är att stället var lite skabbigt och ganska så dyrt och ingen vidare service alls och dessutom ganska taskiga öppettider. Jag har svårt att se att detta ställe kommer att fungera i längden och att dom flesta kommer att göra som jag testa stället en gång och aldrig mer …

Ett plus är att det var stort och många lediga platser och gått om parkeringsplatser.