Ladies night både på läktaren och isen i kväll

Örebrohockey hade på fredagen en otroligt viktig match hemma mot Frölunda, denna match var chansen att haka på HV71 som ryckt i tabellen och håller stundande kvalserie bakom sig.
Man trodde att detta skulle vara en sak som skulle tända Örebro, men icke det var en av dom mest lama matcherna som jag tror jag har sett på Behrn arena och laget blev stundtals utbuade av hemmapubliken.

Frölunda ägde matchen från början till slut och Örebro uppträdde förvirrat och gjorde misstag som hör P-11 till som att tappa pucken och åka på ett baklängesmål i powerplay, och det bjöds även på en riktig målvaktstavla och faktum är att det var Frölunda som var värda att vinna denna match.
Med risk för att få ovänner så måste jag ändå ge en eloge till ÖHK som kvällen till ära hade Ladies night på läktaren och att spelarna ställde upp att spela som ett gäng kärringar på isen.

Något som är värt att nämna är den fantastiska Örebropubliken som stöttar och sjunger oavbrutet matcherna genom trots den tunga säsongen som har varit.