It´s så 2010

Så var det återigen dags för den årliga kickoffen för Örebro universitet och som vanligt gick den av stapeln på Conventum i Örebro, detta var fjärde året som denna jätte fest anordnades och som vanligt var det välbesökt.
Årets tema var cirkus men tyvärr var det ganska klent med utklädda men man kan inte säga att det var klent med partysugna studenter, 2000 biljetter var förköpta och en hel del löste även biljett i dörren så antalet var mellan 2500 – 3000 personer på plats.
Den musikaliska underhållningen var av hög klass då band som Miss Li, smash into pieces, Chords, och huvud attraktionen Teddybers, dessa band vet vad en publik vill ha och sparar inte på krutet kanon spelningar alla. En kort sammanfattning av vällen är mycket drycker for ner längst struparna och många leenden på läpparna och kanon musik och ett bra arrangemang av arrangören, detta är en tradition som kommer att hålla länge om man fortsätter i samma anda. ( Tror det är många som redan nu längtar till It´s så 2011 )


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0