Hjälp oss att finna personen bakom sidan

En pojke har blivit utsatt för en omfattande mobbing via en ”gilla-sida” på Facebook på sidan har man gjort om en bild på pojken och i bildtexter anklagas han både för det ena och det andra, vissa av texterna är även väldigt personligt kränkande och dessa bilder har fått ett hundratal att klicka på Gilla. Pressbilden besökte sidan och fick kontakt men personen som skapat sidan (se bilden) Om du/ni vet vem som ligger bakom denna sida och har ett samvete som får er att känna det är inte rätt att denna kille skall bli behandlad på detta vidriga sätt så skicka ett mail till mig på admin@pressbilden.se (själklart kommer ingen att få reda på vem som skickat).

Vid lite letande så finner man att det finns flera likadana sidor skapade, troligen av samma person då dom är mycket lika varandra i både namn och sättet bilderna är omgjorda på så hjälptill att få ett slut på detta fega beteende som någon verkar roa sig med i tron om att dom är osynliga bakom skärmen, avslutar med ett brev som jag fått av mamman.

Brev från mamman
Jag hörde att något var fel när min son ropade på mig, det var en förtvivlan i rösten som jag inte hört tidigare. -Titta mamma vad har dom gjort??!! Jag tittade ner i datorn som han kom med. – Vad fan är det här?! säger jag till honom och börjar titta på bild efter bild och läsa texter och kommentarer.
Det står bla. baxar vodka- säger till gården, det var 56 personer som gillade detta, skriver till 100 tjejer-inget svar från någon, 83 personer gillade detta, i den stilen fortsätter det totalt hade 101 personer gillat sidan.

Jag kände mig svimfärdig och chockad och hur sonen känner sig vill jag inte nämna!.
Det var ändå 5 stycken gamla klasskompisar som varit med och gillat. Många ungdomar från Hovsta och Lillån som han går i skolan med och många som han aldrig träffat.
Ringde till polisen och anmälde detta och så tog jag bilder med mobilen från FB för dokumentation.
Sen blev jag så j-a förbannad och ringde NA redaktionen samt några namn som jag kände igen, de var väldigt ångerfulla när de förstod vad det innebar det som de gjort.

natmobbing1

Ps: Det kan vara någon när och kär till dig som blir utsatt nästa gång så hjälp till att få stopp på dessa id**ter.


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0