Fotbollsforum på Conventum

Under tre dagar har det pågått en mässa på Conventum Fotbollsforum, mässan innehöll olika utställare olika idrottsföreningar, hotell, Svenska kyrkan och försäkringsbolag.
Bokade föreläsare var inga mindre än Erik Hamre´n och Pia Sundhage. På Söndagen så fans spelare från ÖSK på plats och skrev autografer på idolkort samt att man kunde träna ”prickskytte” med fotboll m.m. Tyvärr så blev denna mässa ingen välbesökt tillställning av någon anledning och utställarna berättade att det endast var ett tiotal personer som kom för att lyssna på både Pias och Eriks föreläsningar. Platsen på mässan som drog flest besökare var Metallsvenskans Fifa turnering med en vinstpott på 10.000 sek som togs hem av Ivan Lapanje.
Många spekulerade i att det dåliga antalet besökare kan bero på att det har varit en alldeles för dålig marknadsföring från arrangören samt att det var en entré för barn från 7år på 60 kronor.


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0