Di Leva på Conventum

Örebroarna blev på lördagskvällen bjudna på en konsert i det kosmiska och kärlekens tecken då Thomas Di Leva gästade Conventum. Thomas klev ut på scenen till tonerna av sin hit ”Själens krigare” som möttes av ett jubel från de ca: 800 som var på plats på Conventum.
Efter första låten berättade Thomas att på vägen till Örebro blivit sjuk av en elak bakterie troligen influensan, men tyckte att det var försent att ställa in utan körde på som vanligt.
det är mycket som man känner igen från förr då jag var på en spelning på Oscar i Örebro samt en på Hultsfred på 80-talet, kannan han drack ur var med och ”klänningen” var på.

Tommas körde blandat mattreal i kvällens show bland annat en hyllnings låt till Plura som han sa att han tycker är en underbar person som alltid lever som om det vore en lördagskväll oavsett om det är en tisdag eller onsdags morron, efter denna hyllning så var det dags för en riktig klassiker ”vem ska jag tro på”.

En sak som var uppskattad var Thomas kloka ord mellan låtarna som lockade till skratt bland större delarna av publiken.
En riktigt bra kväll med full fart trots att Thomas var febrig, bra jobbat och en eloge till honom för att han valde att genomföra denna spelning.