Örebro vs Leksand

Det var två av bottenlagen i SHL som mötes i ett fullsatt Behrn arena på torsdagskvällen.

Men det var inte som man skulle kunna tro att matchen skulle vara tråkig med tanke på lagens placeringar i tabellen, båda lagen gick ut med full fart redan från start men det var gästande Leksand som tog ledningen 9.10 i första perioden sköt Johan Olofsson 0-1 för Leksand som stod sig perioden ut.

Men Örebro kom ut i andra perioden och redan efter 44 sekunders spel sköt Petr Zamorsky in 1-1. Men den ledningen varade inte länge utan Leksands Janos Haris kunde sätta pucken bakom Hudacek och gästerna hade en 1-2 ledning.

Örebro kunde dock kvittera och lagen gjorde även ett varsitt mål till och efter full tid samt förlängning så var resultatet 3-3 och detta möte skulle avgöras på straffar.
Där blev Örebros Martin Johansson stor hjälte, för med ett distinkt avslut sköt forwarden 4-3 till Örebro som ökade avståndet mot Leksand till tre poäng.

Author: N´Sharp