Örebro segrade i förlängningen

Så var det äntligen dags för lite hockey igen efter juluppehållet och motståndare för Örebro hockey denna afton var Skellefteå, matchen startade i ett högt tempo men det var gästerna som förde spelet i matchen. Örebro verkligen kämpade och försökte att störa ut Skellefteås fina passningsspel och tillslut så gav det utdelning och efter 6 minuter kan Derek Ryan sätta pucken i krysset. Efter målet så kändes det som om Örebro tog över och i den 11:e minuten så kan Martin Johansson sätta 2-0 målet och detta ser ljust ut för Örebro, men som vi alla vet så ska nerverna sättas på prov när det spelas i Behrn arena och i den 18:e minuten så sätter Daniel Widing pucken i mål och lagen går till pausvila. Den andra perioden är det som om att det bara är ett lag på planen och det är gästande Skellefteå som skapar chans efter chans och redan i den 3 minuter så sitter 2-2 målet och det ser ut som om att Örebro kommer få en tuff afton (skotten 15/5 till gästerna). När lagen kommer ut till tredje perioden så är det som om det är en ny match och det skapas chanser åt båda hållen men inget av lagen lyckas att överlista varandras målvakter utan denna match kommer att få till förlängning. Efter en kort paus så sätter spelet igång och då med tre spelare i vardera lag nytt för denna omgång, redan efter 10 sekunder så kommer att avgörande från Martin Johansson som rutinerat sätter pucken i mål. Där med så tog Örebro den extra poängen och går där med upp på en 5:e plats i tabellen.

Author: N´Sharp